Aamu- ja iltapäivätoiminta (APIP)

Kivirannan koulun aamu- ja iltapäivätoiminta (APIP) lv. 2020 - 2021.
Hoitoaikojen sähköinen ilmoituslinkki valmis!

 

APIP-toiminta lukuvuotena 2020 - 2021

Kivirannan koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan linkit esitteisiin ja hakemukseen lukuvuodelle 2020 - 2021: 


Huomaa: ennen APIP-hoitoaikojen ilmoittamista pitää olla tehtynä varsinainen APIP-hakemus ja siitä pitää olla tehtynä rehtorin päätös. Vanhemmat varaavat ajat kuukausittain. Joka kuukaudelta täytettävä uusi sähköinen ilmoitus; ei saa korjata/muuttaa vanhan päälle. Varatuista ajoista tulee kopio ilmoittajan sähköpostiin ja sähköpostissa olevasta linkistä pääsee myös muokkaamaan aikoja.

Apip-hoitopäivät tulevalle kuukaudelle pitää ilmoittaa viikkoa ennen kuun vaihtumista. Elokuun osalta hoitopäivät tulee ilmoittaa viimeistään viikolla 32/2020. Jos hoitopäivä peruuntuu, tulee siitä ilmoittaa aamu- & iltapäivätoimintaan joko paikan päällä tai soittamalla/tekstiviestillä (ap & ip 1. lk. puh. 0400 236 971 ja ip 2. lk. 050 592 3665) sekä lapsen opettajalle. Peruuttaminen on välttämätöntä, jotta ohjaajat tietävät, keitä lapsia tulisi olla paikalla. Jos hoitopäivää ei ole peruttu, eikä lapsi saavu apip-toimintaan, herää apip-toiminnassa huoli ja toimenpiteet lapsen löytämiseksi. Jos peruuttaminen jää tekemättä, lasketaan se yhdeksi hoitopäiväksi ja huomioidaan laskutuksessa. Laskutus tapahtuu toteutuneiden hoitopäivien mukaisesti (peruuttamattomat huomioiden), joten hakemus kannattaa tehdä koko lukuvuodeksi ja ilmoittaa varsinaiset hoitopäivät sähköisellä hoitopäiväkalenterilla, ja peruuttaa hoitopaikka vasta myöhemmin kokonaan (Wilma-viestillä), jos apip-tarvetta ei enää ole.


Toiminta on tarkoitettu 1. - 2. vuosiluokan oppilaille, joiden vanhemmat ovat työssä tai opiskelemassa. Toiminta on avoinna jokaisena koulupäivänä (paitsi ei lauantaiksi tai sunnuntaiksi osuvina koulupäivinä, esim. kevätlukukauden päätöspäivänä).

Kivirannan iltapäivätoiminta on klo 12:00 - 17:00 seuraavasti:

Iltapäivätoiminnan maksu on 1 - 10 käyntikerrasta 45 € ja yli 10 käyntikerrasta 75 €/kk, hintoihin sisältyy välipala.

Kivirannan aamupäivätoiminta klo 6:30 - 9:00 on nuorisotila Messissä, puh. 0400 236 971. Sisäänkäynti Messiin on koulurakennuksen  pohjoispäädystä (eli aamuisin Metsolantien kautta Töpinäkujaa pitkin koulun taakse Kivirannan neuvolan lähelle). Aamupäivätoiminnan maksu on 30 €/kk, hintaan sisältyy aamupala.

Toiminta painottuu lapsen ehdoilla tekemiseen, lapsilähtöiseen tekemiseen. Ulkona ollaan päivittäin ja liikutaan mahdollisimman paljon. Erilaiset seurapelit ja leikit kiinnostavat kerholaisia sekä opettavat heitä sosiaaliseen kanssakäymiseen. Monipuolisesti askarrellen ja piirtäen lapset viihtyvät ja kehittävät kädentaitoja kerhossa. Kotitehtävät kuuluvat myös lapsen halutessa iltapäivän ohjelmaan.

Lisätietoja (ja hakemuksia ym.) saa Kivirannan koulun kansliasta, puh. 050 597 1648, kivirannan.koulu(at)tornio.fi (henkilötietoja ei sähköpostitse).